Gratis Aanmelden

Mooie swing fans opzoeken (36)

SjannaEnMara (36)

Hey hey lekkertje! Wij zijn Sjanna en Mara, een gehuwd stel, dat beide transgender is. Of shemale net hoe jij het liever ziet. Omdat wij genieten van alles wat lekker is, zoeken wij af en toe een man, vrouw of een stelletje voor bij ons in bed. Heb je interesse? Mail ons dan maar snel xxx Sjanna en Mara

Maak contact met haar
  1. Naam: SjannaEnMara
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 01/01/1986
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Mooie swing fans opzoeken SjannaEnMara van 36
Neukstel (46)
★★★★☆
Mijn vrouw is verslaafd aan twee dingen, spelletjes en sex.
Discrete amateurs opzoeken
TriogewenstDoorSTEL (42)
★★★★☆
Kinky stelletje zoekt een geile man die zin heeft om samen de dame te komen verwennen tot ze echt niet meer kan. Ze kan veel hebben, diep in haar keel, hard in haar poesje en lekker in haar kontje.. Een verdwaalde hand of mond vind ik (de man) niet erg, maar verder dan dat gaan wij samen niet toch? Het draait om de vrouw die eens echt goed door twee pikken verwent moet gaan worden.
Mooie sex fanaten groepsex
TramplingQueen (37)
★★★★★
Ik loop over je heen, sta met mijn volle gewicht op je ballen en paal. Ik vertrappel je, verneder je en dat terwijl mijn huidige slaafje toe kijkt. Wie van jullie het braafste is, word beloont door de ander te neuken... Maar hoe dan ook, je krijgt het heel erg zwaar bij mij..
Open-minded koppels verwennen
WatZijWil (34)
★★★★☆
Mijn dominante vriendin wil mij eens in mijn kont geneukt zien worden door een man. Ook moet ik de man pijpen en zijn zaad slikken. Hier dus op zoek naar een man die zich hiervoor beschikbaar stelt.
Discrete libertijnen ontmoeten
Komeenskijken (51)
★★★★★
Wij zijn een extreem koppel. Ik haar Meester, zij mijn slavin. Ik zoek iemand die wil toekijken hoe ik haar pijnig en verneder. Vernedering is pas volledig als iemand toekijkt vind ik. Misschien mag je zelfs een handje helpen?
Open-minded libertijnen orgie
Daan-Dirk (44)
★★★★★
Welke man zou mijn Danielle eens lekker willen neuken terwijl ik toe kijk?
Mooie stellen ontmoeten
Elcke
★★★★★★★★★★
Ik ben echt heel slecht met computers en ik heb dringend Microsoft Word nodig, maar ik krijg het er niet op... wie o wie kan me helpen in ruil voor een pijpbeurt?
Blowjob met Elcke
Noalie
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand in Flevoland die mijn band kan komen plakken. Ik heb geen geld voor de fietsenmaker en het lukt me zelf niet om het te repareren. Ik vergoed je dan in natura.
Neuken met Noalie
Kathelijne
★★★★★★★★★☆
Ik heb per direct iemand nodig die een webcam kan installeren. Ik weet echt niets van computers, maar ik moet video chatten voor mijn werk. Ik kan je helaas alleen zo betalen..
Neuken met Kathelijne
Liz
★★★★★★★★★☆
Kan iemand mij helpen om mijn matras naar mijn studentenkamer te dragen? Ik heb er een handjob voor over. Ik zit in Schiedam. Alleen serieuze reacties graag.
Handjob met Liz
© 2024 heteswingers.nl